Media

Call 4 the Wild 2016

In het Inspired magazine, no 1 2017 stond een mooie rapportage over de Call 4 the Wild fotografireis die ik met Hillebrand Breuker en ExperienceTravel voor de 2e keer heb georganiseerd.


Cover Inspired No1 2017

De cover van het Inspired magazine werd gesierd door een van mijn foto's uit India


Openings Spread Columbus

De foto van deze vos, genomen in de Amsterdamse Waterleiding Duinen sierde de openingspread van een Columbus uitgave, nadat hij eerder tot Top foto was benoemd.


Wilflife Planner

Mijn foto van de boze leeuw werd aangekocht om de cover van een pokketboek te sieren. Een wildlife planner waarin staat aangegeven, waar en wanneer je bepaalde dieren het beste kunt spotten.


Afrika Brochure 2011 van WereldContact

Wereldcontact reizen heeft diverse foto's gekocht. Deze beelden worden als sfeerpagina's in de brochure gebruikt maar ook de cover wordt door een van deze foto's gesierd!


Argus fotoboek 2010

2x pagina grote publicatie in het Argus fotoboek 2010 N.a.v. deelname aan de Internationale Argus fotowedstrijd.

Uit de ruim 10.000 ingezonden foto's behaalden 5 fotos de halve finale en 2 foto's de finale + publicatie in het boek


Azie brochure
Azië Brochure 2011 van WereldContact

Wereldcontact reizen heeft diverse foto's gekocht. Een van de foto's is gebruikt voor de cover van de Azië brochure.


Salt

In een van de boeken 'Best of Outdoors' uitgegeven door Salt (Een actieve en avontuurlijke lifestyle magazine) werd een foto gebruikt uit Zuid-Afrika van Gnoes die over een heuvelrug lopen onder een bijzondere wolkenformatie.


Columbus

Columbus organiseerde in samenwerking met Animal Planet een Wildlife Foto Wedstijd, resultaat;

- 5x nominatie

- 2e prijs met eervolle vermelding.

Twee foto's werden paginabreed gepubliceerd.


Aura light

Aura Light is de wereldmarktleider op het gebied van Long Life verlichting. Voor een corporate advertentie welke in diverse vakbladen is geplaatst, werd o.a. een foto van een 'African Sunset' gebruikt.


Vrienden van de olifant

Vrienden van de Olifant zet zich in voor de bescherming van olifanten. Zowel de Aziatische als de Afrikaanse. Op de Cover van de Mei editie 2007, werd een van mijn foto's gebruikt. Ook werden er diverse foto's gebruikt bij artikelen in het blad. Zowel in 2006, 2007 en 2008.


Miles Travel

Miles Travel is DE specialist als het over maatwerk reizen naar Afrika gaat. Zowel in hun brochure als op de website worden foto's van mij gebruikt. Hiernaast een voorbeeld van 'The Elephant Sunset'.


Columbus

Columbus is een zelfstandig en volledig onafhankelijk reismagazine. Columbus schrijft over de mooiste en meest ongerepte plekken ter wereld, ver weg en dichtbij, en baseert zich zoveel mogelijk op kennis van lokale bewoners. In een nieuwsbrief om een Wildlife Foto Wedstijd (Animal Planet) aan te kondigen werd mijn foto van een Boze Leeuw bebruikt.